Pianostemmer Zoetermeer

Woont u in de omgeving van Zoetermeer en bent u op zoek naar een gecertificeerd pianostemmer? Voor het stemmen van piano’s kom ik bij mensen thuis in Zoetermeer of bij muziekorganisaties, zoals muziekscholen en theaters. Als pianotechnicus bied ik verschillende diensten. Zo kan ik niet alleen uw piano stemmen, maar ook onderhoud plegen, reparaties uitvoeren en revisieren.

Ik heb in de afgelopen jaren ervaring opgedaan in mijn eigen pianostem bedrijf en daarbij heb ik mijn werkzaamheden uit mogen voeren bij verschillende pianozaken in een aantal steden in Nederland. Dagelijks ontmoet ik interessante mensen met een passie voor muziek en voor deze mooie instrumenten. Voor het stemmen van piano’s kom ik bij mensen thuis in Zoetermeer of bij organisaties, zoals concertgebouwen.

Als actief lid van de VVPN, de Vereniging van Pianotechnici, kreeg ik de mogelijkheid om gekwalificeerd te worden als Certified Piano Tuner (CPT). Hiervoor dient een stemtest op gehoor afgelegd te worden zonder digitale hulpmiddelen. Deze test is ontwikkeld door de VVPN.

Recentelijk heb ik de training PTD (Precision Touch Design) afgerond. Deze training richt zich op een innovatieve techniek waarmee zowel de aanslag als de klank van uw vleugel of piano geoptimaliseerd kunnen worden en een oplossing geboden wordt voor een ongelijkmatig touché. Dit kan van pas komen als de aanslag van uw piano te zwaar of juist te licht is.

U kunt op mijn professionele advies rekenen bij de aanschaf van een piano of vleugel. Als uw pianostemmer vertel ik u graag welk instrument het beste past bij uw situatie. Ook voor het plegen van onderhoud aan uw piano kunt u mij inschakelen. Voor meer informatie over mijn diensten, of voor het maken van een afspraak, kunt u altijd contact met mij opnemen.

emmerik
vvpn