Pianostemmer Rotterdam

Goede pianostemmers met een passie voor het vak zijn niet overal te vinden. Als u in Zuid-Holland op zoek bent naar een gecertificeerde pianostemmer in Rotterdam, dan heeft u de juiste persoon gevonden. Ik ben al sinds 2004 werkzaam als pianostemmer in deze omgeving en voer met veel plezier mijn werk uit. In de tussentijd heb ik gewerkt bij bedrijven zoals Cox Pianoservice in Gouda, Pelser Pianobedrijf in Delft en Ypma in Alkmaar. Ook heb ik de nodige ervaring opgedaan in de Doelen in Rotterdam en in mijn eigen pianostem- en revisiebedrijf in Den Haag.

Om mij te blijven ontwikkelen op het gebied van pianotechniek, heb ik onlangs een cursus PTD (Precision Touch Design) gevolgd. Hiermee kan de aanslag en ook de klank van uw vleugel of piano worden ingesteld. Als u een fysieke beperking heeft kan het bijvoorbeeld prettiger zijn om een lichtere aanslag te hebben. Ook biedt deze techniek een oplossing voor een ongelijkmatig touché. Om de kwalificatie van Certified Piano Tuner te ontvangen, heb ik een stemtest op gehoor afgelegd die ontwikkeld is door de VVPN (Vereniging van Pinotechnici).

U kunt bij mij terecht voor een aantal verschillende diensten op het gebied van pianotechniek. Naast het stemmen, houd ik mij bezig met revisie, onderhoud en reparatie van piano’s en vleugels. Mijn werk voer ik zowel uit bij particulieren thuis als bij organisaties, zoals concertzalen. Reparaties voer ik uit in een werkplaats waar alle benodigde materialen voorhanden zijn. Als u erover denkt om een piano aan te schaffen, dan geef ik u graag advies om het instrument te vinden dat voldoet aan uw eisen. Ook kan ik u als pianostemmer vertellen wat u zelf kunt doen om uw piano of vleugel te onderhouden, zodat deze in optimale staat blijft. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.

emmerik
vvpn