Pianostemmer Haarlem

Het vinden van een goede pianostemmer in Haarlem kan lastig zijn. U bent op zoek naar iemand met verstand van zaken die in het bezit is van de juiste certificaten. Daarbij is het prettig als uw pianostemmer een passie heeft voor het vak. Wat dat betreft bent u bij mij aan het juiste adres. Sinds 2004 ben ik werkzaam als pianostemmer in Haarlem en in die periode heb ik ruime ervaring opgedaan bij diverse pianozaken. Ook mijn eigen pianostembedrijf in Den Haag heeft hieraan bijgedragen.

Ik ben gespecialiseerd in het stemmen van piano’s en vleugels, maar voer daarnaast ook reparaties uit aan deze instrumenten. Daarbij kunt u bij mij terecht voor revisies en voor onderhoudswerkzaamheden. Het stemmen van uw piano doe ik bij u thuis in Haarlem, of op andere locaties, zoals in het Concertgebouw. Reparaties kunnen aan huis gedaan worden of in een speciaal hiervoor bestemde werkplek. Mijn werk is veelzijdig en interessant, en ik kan wel stellen dat ik van mijn passie mijn vak heb gemaakt.

Ik ben al een tijd lid van de Vereniging van Pianotechnici en heb via deze organisatie mijn certificaat gehaald, waardoor ik mijzelf een professioneel pianostemmer kan noemen. Om Certified Piano Tuner te worden, heb ik een stemtest op gehoor afgelegd. Bij deze test moet je een instrument kunnen stemmen puur op basis van gehoor, zonder technische hulpmiddelen.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen in het vak en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Om deze reden heb ik onlangs een cursus PTD (Precision Touch Design) gevolgd en succesvol afgerond. Tijdens deze cursus heb ik mij verdiept in een nieuwe techniek die het mogelijk maakt om de klank en aanslag van uw piano of vleugel te optimaliseren. Voor meer informatie over mijn diensten kunt u gerust contact met mij opnemen.

emmerik
vvpn