Pianostemmer Delft

Als u de trotse eigenaar bent van een piano of vleugel, dan is het van belang dat deze met regelmaat gestemd wordt. Zo wordt ervoor gezorgd dat de klanken van het instrument zuiver blijven klinken. Hiervoor heeft u een gediplomeerd pianostemmer nodig die verstand van zaken heeft. In dit geval bent u bij mij aan het juiste adres. Al sinds 2004 ben ik in de omgeving van Zuid-Holland werkzaam als pianostemmer en ik doe dit met veel plezier.

Als pianostemmer in Delft heb ik onder meer ervaring opgedaan bij Pelser Pianobedrijf, en ook mijn eigen bedrijf in Den Haag heeft mij veel kennis gebracht. Ik ben een actief lid van de Vereniging van Pianotechnici (VVPN) en van hieruit heb ik de kwalificatie van Certified Piano Tuner (CPT) gekregen. Hiervoor heb ik een stemtest moeten afleggen, waarbij alleen gebruik mag worden gemaakt van het gehoor. Tevens heb ik een training gevolgd in PTD (Precision Touch Design). Deze geavanceerde techniek maakt het mogelijk om aanpassingen te doen aan de aanslag en de klank van uw instrument. Hierdoor kunt u prettiger spelen en zal uw piano mooier klinken.

U kunt mij niet alleen inschakelen voor het stemmen van uw piano of vleugel, maar ook voor het nodige onderhoud, revisie en het uitvoeren van reparaties. Voor het stemmen kom ik graag naar de locatie waar het instrument zich bevindt. Andere werkzaamheden aan de piano of vleugel worden uitgevoerd in een speciaal hiervoor bestemde werkplaats. Het werken aan deze mooie instrumenten brengt mij veel voldoening. Daarnaast biedt mijn werk me de mogelijkheid om dagelijks in contact te komen met interessante mensen die dezelfde passie hebben voor muziek.

Wilt u een afspraak maken, heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij de aanschaf van een piano? Neemt u dan gerust contact op met uw pianostemmer in Delft.

emmerik
vvpn