Pianostemmer Bollenstreek

Als u op zoek bent naar een gediplomeerd pianostemmer in de Bollenstreek, dan heeft u de juiste persoon gevonden. Al sinds 2004 voer ik met veel plezier mijn werkzaamheden uit in Zuid-Holland. Ik heb ervaring opgedaan door te werken bij verschillende pianozaken en door piano’s te stemmen en revisieren in mijn eigen bedrijf in Den Haag.

Als pianostemmer in de Bollenstreek kom ik niet alleen bij mensen thuis, maar voer ik mijn werkzaamheden ook uit bij bedrijven en organisaties. Mijn werk biedt mij de mogelijkheid om bezig te zijn met mijn passie en dagelijks mensen te ontmoeten die interesse hebben in muziek. U kunt mij niet alleen inschakelen om uw piano te laten stemmen, maar ook voor onderhoud, reparaties en revisiewerkzaamheden.

Denkt u erover om een piano of vleugel aan te schaffen en kunt u hierbij professioneel advies gebruiken? In dit geval kunt u mij ook inschakelen, zodat ik met u kan kijken naar de beste piano voor uw situatie. Om uw piano in goede staat te houden, heeft het instrument onderhoud nodig. Regelmatig stemmen en zo nodig onderhoud aan het mechaniek. Hierover vertel ik u graag meer, maar natuurlijk kunt u het onderhoud van uw piano ook aan mij overlaten.

De Vereniging van Pianotechnici heeft een test ontwikkeld om een kwalificatie te kunnen krijgen als Certified Piano Tuner (CPT). Hiervoor moet een stemtest op gehoor afgelegd worden, zonder gebruik te maken van digitale hulpmiddelen. Door deze test succesvol af te ronden, heb ik mijn certificaat behaald.

Daarnaast heb ik een cursus PTD (Precision Touch Design) gevolgd, waarmee ik kennis heb verkregen over deze innovatieve techniek. Hiermee kan ik ervoor zorgen dat de klank en aanslag van uw piano aangepast kan worden. Ook kan hiermee een ongelijkmatig touché opgelost worden. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact met mij op, uw pianostemmer in de Bollenstreek.

emmerik
vvpn