Pianostemmer Alphen aan den Rijn

Bent u voor uw piano op zoek naar een gediplomeerd pianostemmer in Alphen aan den Rijn? Dan heeft u de juiste persoon hiervoor gevonden. Als pianostemmer en –technicus heb ik sinds 2004 ervaring opgedaan in diverse pianozaken, zoals Cox Pianoservice, Pelser Pianobedrijf en Ypma. Ook mijn eigen pianostem- en rivisiebedrijf in Den Haag heeft mij de nodige kennis en ervaring gegeven. Daarbij ben ik door de Vereniging van Pianotechnici gekwalificeerd als Certified Piano Tuner (CPT), na een stemtest op gehoor te hebben afgelegd.

Onlangs heb ik een training in Precision Touch Desing (PTD) afgerond. Dit is een techniek waarmee de aanslag en de klank van uw vleugel geoptimaliseerd worden. Hiermee kan een oplossing worden geboden voor een te zware of te lichte aanslag en een ongelijkmatig touché. Deze techniek kan ook een uitkomst bieden voor mensen die een lichtere aanslag prettiger vinden, bijvoorbeeld vanwege fysieke beperkingen.

Zowel particulieren als organisaties kunnen bij mij terecht voor het laten stemmen, repareren, onderhouden en revisieren van piano’s. Voor het stemmen van uw piano kom ik graag bij u thuis in Alpen aan den Rijn. Daarnaast voer ik mijn werkzaamheden uit in bijvoorbeeld concertzalen. Reparaties en revisies worden uitgevoerd in een werkplaats, waar alle benodigde gereedschappen aanwezig zijn om uw piano weer optimaal te laten werken.

Als pianostemmer in Alphen aan den Rijn sta ik graag voor u klaar wanneer u advies nodig heeft bij het aanschaffen van een piano die past bij uw wensen en verwachtingen. Ook kan ik u vertellen wat u zelf kunt doen om uw piano te onderhouden, zodat deze in optimale staat blijft. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact op met uw pianostemmer Alphen aan den Rijn. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u als het gaat om werkzaamheden aan uw piano.

emmerik
vvpn